Style is a way to say who you

are without speaking.

Content maken met stijl.

Met jouw stijl om precies te zijn. Wanneer jij jouw stijl hebt gevonden en deze consistent weet in te zetten word je herkenbaar. Herkenbaarheid creëert vertrouwen en vertrouwen verkoopt.


Het is de basis van een goede relatie met jouw potentiele klant, dat geldt voor iedereen en alles. Of je nu meer volgers wilt, meer bereik of graag meer klanten wilt. Content zet jouw verhaal kracht bij én maakt het persoonlijk.  


REVIEW

"Marlous heeft ons geleerd waar je op moet letten bij de creatie van aantrekkelijke foto's, wat de do's & don'ts zijn en hoe kleurgebruik net die nuance kan meegeven in het verhaal. Maar vooral ook belangrijk: wat is de boodschap die je op je kanaal wilt meegeven en hoe zorg je dat jouw posts er in die context toe doen? Kortom: Marlous verzorgt een hele uitgebreide workshop. Een aanrader voor iedereen die duidelijker koers wil aanbrengen in zijn content strategie & fotografie."


Anke Horstman - TechGirl.nl

Ontvang persoonlijk advies van mij.

Met een boel nieuwe content naar huis.

Geen extra kosten voor dure programma's.

Inclusief heerlijke én fotogenieke lunch.

Met like-minded mensen werken aan frisse content.

De workshop

1. FIKA

Een heerlijke plek aan het strand van Zeewolde met lekker lokaal eten. fika. is een Scandinavisch begrip wat staat voor gezelligheid. Het samenkomen van mensen, en het genieten van de goede dingen in het leven: een fijne plek, goed gezelschap, lekker eten en drinken en mooie beelden maken!

2. Theorie

Met een visuele taal trek jij jouw ideale klant aan. De basis van jouw visuele taal is jouw pull-factor; het fundament van jouw bedrijf - de kernboodschap waar jouw doelgroep zich tot aangetrokken voelt.

3. Aan de slag

Bij fotograferen gaat het niet alleen om het maken van mooie plaatjes. We gaan aan de slag met de techniek (iso, diafragma en sluitertijd) en belichting, compositieVoorbereiding is key bij de styling van een fotoshoot, dus ook dat nemen we mee.

4. Editen

Breng jouw foto's naar the next level. Dit doen we aan de hand van real-life fotobewerking op locatie. We nemen verschillende bewerkingsmogelijkheden door en je kunt zelfs jouw eigen filter maken. 

Creëer jouw eigen social media content. 


Je hoeft geen professioneel fotograaf of grafisch vormgever te zijn om content te maken. 


* Bepaal wat jouw kernboodschap is.

* Leer de theorie over ISO, diafragma en sluitertijd.

* Tips om te fotograferen met jouw smartphone.

* Maak een moodboard als basis voor jouw content.

* Maak je eigen preset/filter in Lightroom (gratis).

* Leer zelf grafisch vormgeven zónder Photoshop.

* Ga aan de slag met praktijkopdrachten

* Ontvang professionele feedback van mij.

Wat nou als..

alles wat je maakt opvalt?


Misschien denk je wel dat dit onmogelijk is omdat er inmiddels zoveel fotograferen actief zijn. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Het is alleen maar een bevestiging dat mooie beelden iets is wat (nog steeds) zéér gewild is.

Je moet dan alleen wel met je kop (of met de kop van jouw bedrijf) boven het maaiveld uitsteken. Hoe? Dit doe je door dicht bij jezelf of jouw kernwaarden te blijven en juist dié stijl te vinden die bij jou hoort. It's cliché but true: 'nobody is you and that is your power'. 

Voor wie? 

Als creatieveling of ondernemer wil je impact maken en opvallen. Deze workshop is voor jouw als je: 


- Startende ondernemer die op zoek zijn naar meer consistentie in zijn/haar content, 

- Als je altijd al die perfecte feed op je insta wilt

- Je uren bezig kunt zijn met het maken en bewerken van foto's 

- Je werkt voor een bedrijf en daar meer social media wilt inzetten 

- Je wilt professionele beelden maken met een scrollstopping-effect

- Je wilt een professionaliseringsslag maken met jouw bedrijf op social media

- Je maakt al mooie foto's maar weet hoe je deze consistent in kan zetten

- Je een begin wilt maken als contentspecialist

Leer plezier te krijgen in het maken van contentcreatie.

Ik ben inmiddels 5 jaar fotograaf en 3 jaar ondernemer. In de tijd dat ik onderneem heb ik genoeg mensen gesproken die mij die vraag ook hebben gesteld... "En heb je dan een cursus of opleiding gevolgd?" Nope, i'm totally selfmade. Dat wil zeggen dat ik alles zelf heb geleerd en geen professionele opleiding tot fotograaf of grafisch vormgever heb gevolgd. Alles wat je wilt leren ligt tegenwoordig binnen handbereik, je moet maar net zelf die stap willen nemen. Gewoon gaan en 'fix it when you get there' is mijn motto. 


Ik vond dat het na deze jaren van ervaring en creativiteit het eens tijd werd om dit te delen en niet alleen bij mezelf te houden. Ik heb daarom een laagdrempelige workshop gecreëerd waar je in een community-vorm en onder begeleiding van mij leert content te maken die bij jou past en waarmee je opvalt. 

Let's work together!

Laat je e-mailadres achter en ontvang meer informatie. 

Ik heb o.a. samengewerkt met