CONTENT STRATEGIE

WAT LEVERT EEN CONTENT STRATEGIE OP? 

Heb je er wel eens over nagedacht wát en wíe je wilt bereiken met jouw content? Wat maakt jouw onderneming nou anders dan die van rest? Als partners in crime gaan we op zoek naar jouw kern (Jij bent immers jouw onderneming) en de kern van jouw onderneming. We formuleren jouw kernwaarden, de doelgroep en gewenste uitstraling. Dit vormt de basis voor jouw visuele taal en is hét middel om klanten naar je toe te trekken. Het bied je houvast, vooral naarmate je vordert met jouw onderneming. Het geeft je handvatten om de juiste keuzes te maken waardoor je bij je focus blijft en niet afdwaalt van het pad naar jouw stip op de horizon. Ik heb de voordelen even op een rijtje gezet.

Jouw ideale klant komt vanzelf op je af omdat ie zich tot jouw boodschap aangetrokken voelt. Je weet namelijk precies waar je voor staat en jullie delen een bepaalde visie, namelijk het gedachtegoed achter jouw onderneming. 


Je vergroot de kans dat een klant eerder bij jou koopt dan bij de concurrent. Het is belangrijk dat je klant eerst vertrouwen heeft in jouw visie. Daarna kan hij pas vertrouwen hebben in het belang van jouw product of dienst. Je wekt vertrouwen op wanneer je consistent bent in jouw communicatie. 


Je gelooft in de kracht van jouw onderneming en weet precies wat het probleem én verlangen van jouw doelgroep is. Je voelt dat jij degene bent die écht een oplossing kan bieden met jouw product of dienst. 


Je bereikt meer, terwijl je minder doet. Je hoeft je hersenen niet meer te traken over elke post, story of reel die je plaatst. Communiceren over jouw dienst of product is vanaf dit moment een feestje. 

WANNEER IS DIT INTERESSANT VOOR JOU?

  • Je bent toe aan een professionaliseringsslag in jouw online communicatie. Zowel op website als op social media. 
  • Je hebt veel volgers op social media, maar weinig gaan over tot het kopen van jouw product of dienst. 
  • Je hebt het gevoel altijd maar aan het werk te zijn, er zitten te weinig uren in een dag en je loopt altijd achter de feiten aan. 
  • Je houdt alle ballen hoog en vind het lastig focus te houden, eigenlijk vind je alles wel leuk om te doen. 
  • Je doet voor je gevoel maar wat en vindt het lastig om de structuur aan te brengen in jouw xhaos. 
  • Je wilt graag alles uit je onderneming halen wat er te halen valt, maar het lukt steeds niet. 
  • Je ziet door de bomen aan mogelijkheden het bos aan keuzes niet meer. Waar moet je nou beginnen?
  • Je vindt social media maar gedoe en doet uren over het plaatsen van een post, laat staan het schrijven van een passende caption.  

Gratis strategiesessie

In een halfuurtje bespreken wij de status van jouw bedrijf. Waar sta je? Waar loop je tegenaan? Wat heb je nodig? En wat nog het allerbelangrijkste is? Het is een mooi moment om te voelen of we een match kunnen zijn!

WAT KRIJG JE?

Meerdere 1 op 1 sessies

Hierin bespreken we wie jouw doelgroep is, omschrijven we jouw kernwaarden en beschrijven we jouw gewenste uitstraling. Dit is de kapstok waar jij alles aan ophangt. 

Stip op de horizon

Doelen geven je richting. Wanneer je deze doelen laat aansluiten op jouw missie en visie zul je bijna nooit afwijken van je pad. Dit zorgt voor focus en ontspanning omdat je alleen nog maar keuzes baseert op het doel/pad wat jij gekozen hebt.

Partner in crime

Je staat er niet meer alleen voor. Ik kom naast je te staan en word niet alleen jouw sparringpartner die je de energie geeft om door te gaan en te staan voor jouw boodschap, die je eraan herinnert wat jouw kernboodschap is en om daar consequent in te zijn. 

Een plan van aanpak

De plek waar alle puzzelstukjes bij elkaar komen. Jouw kernwaarden, uitstraling en tone of voice brengen we hier samen. Zodat jij eenvoudig kunt beginnen aan jouw communucatie.

Ben jij klaar voor 

Groei?

Je bent niet meer die onzekere ondernemer met een 'bedrijfje'. Je wilt meer en grootser, maar bovenal als serieus ondernemer worden gezien. Zonder in te leveren op jouw vrijheid, maar juist door professioneler te communiceren. Na dit traject sta jij met beide benen stevig op de grond en twijfel je nooit meer aan de waarde van jouw product of dienst. Je voelt namelijk de kracht van jouw onderneming en weet dat jij echt dé oplossing hebt voor het verlangen van jouw potentiele klant. 

of

"Vertrouw op jezelf, weet waar jij voor staat en trek zonder moeite klanten aan."

Het is een investering in de toekomst, een planmatige aanpak voor groei van je bedrijf naar een hoger niveau. Met deze investering kun je jaren vooruit en bereik je de stip op de horizon. Dit doe je niet alleen, maar doen we samen. Ik kom naast je te staan en word niet alleen jouw sparringpartner maar ook jouw creatieve partner die je helpt met het maken van de visuele taal van jouw bedrijf.  Want datgene waar jij voor staat? Dat mag er zijn en het mag gezien worden.


Are you ready to show yourself?

Spreekt dit je aan?

Het ondernemerschap brengt een boel onzekerheid met zich mee, daarnaast kan het ook wel eens eenzaam zijn. In dat geval is het extra fijn om wat steun en nieuwe energie te krijgen. Ik bied jou een oordeelloze omgeving waarin je even helemaal jezelf kunt zijn op een ontspannen manier. Wil je dit graag eerst ervaren door middel van een kennismakingsgesprek? Dat snap ik!